Jak masz ochotę na słodkie, to polecam ten przepis. Najlepiej wychodzi z mrożonych truskawek(na daną chwile - no chyba że ktos ma dojście do świezych - bo ostatnio dla urozmaicenia wziałem mieszankę kompotową z porzeczkami i zbyt cierpkie wyszło): http://www.sfd.pl/Przepis_na_sernik_na_zimno!!!-t520886-s3.html#post1 ...500ml, bo jak dam więcej,to [...]
Pitt Bull - dziękuję,że się zaoferowałeś z pomocą, linki wysłane I nie bój się,nie przesadziłam na szczęście z Guaraną Rafał - hihi, bardzo fajny przepis Kiedyś trzeba wypróbować. I dzięuję także za film motywujący, bo z tym ostatnio u mnie ciężko (test ma być na to lekarstwem i na razie się udaje) Żyrafka i LIONS - teraz wszystko w rękach Pitta, [...]
[...] wiórków i mięty blendujemy na płynna masę po czym przelewamy do pojemniczka , wkładamy do zamrażalki na pare h - później już tylko pokroić, posypać wiórkami, można udekorować mięta i szamać ;) Zmieniony przez - BlackBolt w dniu 2014-11-03 22:08:48 Przemku wrzuć przepis i fotki na SFD - Strona Główna » UNS SUPPLEMENTS - firmowe forum marki UNS :)
[...] do pojemniczka , wkładamy do zamrażalki na pare h - później już tylko pokroić, posypać wiórkami, można udekorować mięta i szamać ;) Zmieniony przez - BlackBolt w dniu 2014-11-03 22:08:48 Przemku wrzuć przepis i fotki na SFD - Strona Główna » UNS SUPPLEMENTS - firmowe forum marki UNS :) jak tylko naprawi się mój telefon to i zdjęcia będa ;)
Co za różnorodnośc :-) makaron ryż kasza :-) Zmieniony przez - mikrus87 w dniu 2014-11-25 13:32:36 Taki to pożyję, nie?:D Odnośnie ciasto - wygląda bardzo ok, przepis wydaje się być taki... zdrowy ! Jaką konsystencję ma masa serowa po upieczeniu? Nie jest sucha? Ja ostatnio myślałam o jakimś przepisie z kazeiną, bardzo fajna masa mogłaby z tego [...]
[...] lezy gotowa na stole ze skladnikami na posilki, ktore skopiuje z dziennikow innych dziewczyn i dzialu kuchni Ladies. Wszystko co potrzebne by chleb na zakwasie z Waszego przepisu upiec rowniez jest na liscie :) Zobaczymy co mi wyjdzie. A co do majonezu, to akurat taki (Hellman's light) znalazlam na liscie w dropdownie, ale tak naprawde uzylam [...]
[...] sklad chleba odstarasza, po za tym wszystkie chleby miekkie jak gabka. Raz jadlam chleb, ktory robily dzieci w przedszkolu mojego syna, smakowal jak polski:-D, a przepis maoryski:-D 11 listopada bedziemy robic w przedszkolu Dzien Polski. Chociaz moje dziecko jest jedynym z Polski:-), to bardzo mile, ze zapytano mnie o to czy [...]
[...] w glodzie) z tej strony https://www.facebook.com/JoannaKaczynskaFitnessBikini- pomijajac,ze zrobilam polowe porcji - i tak wyszlo mi 16 szt , zmodyfikowalam nieco przepis, uznalam,ze i tak beda wystarczajaco slodkie bez slodzika i dodalam zurawin coby mniej tekturowe byly - ujda. Zamrozilam w pracowej zamrazarce - jak bedzie sie [...]
wez moj ...zwlaszcza na nogi ......w ramach czekania|-)|-)|-) |-) chyba podziekuje pieknie :-D a co do wolowiny to krewetka kiedys dawala przepis, odkopalam i jak dla mnie swietna opcja na dyzury
[...] zakwasy i dobrze Mi dzień regeneracji zrobi :) pobudka 13:30 (9godzin snu o 4 skączyłem prace) Zjadlem 3jaja na twardo kielon oliwy 2banany 20g rodzynków 15:00 Łosoś ktorego przepis dodałem na SFD w kuchni (link ponizej) http://www.sfd.pl/%C5%81oso%C5%9B_w_sosie_smietanowo_koperkowym-t659205.html 17:00 będe jadł to samo 19:00 pierś kurak oliwa [...]
Sie dzieje widze u kolegi :) Batoniki: prosze przepis do Kulinaria35+ :) Dziadki chca polamac sztuczne zeby to niech maja za swoje hehe Jak Cie bierze przeziebienie to jutro do Lidla po oliwe i przy okazji imbir, cytryny i miod lipowy: robisz z tym herbate = duzo imbiru - powinien wyciagnac szybko z opresji. Na mnie dziala rewelacyjnie. [...]
[...] dawkami theophylline bez strachu postępującej do przodu tolerancji lub wzrastającej toksyczności." Niemniej jednak, dużo lekarzy ceniących medycynę naturalną przepisuje ephedra w kombinacji z substancjami osłaniającymi gruczoły nadnerczy, takie jak lukrecję (Glycyrrhiza glabra) i Panax ginseng i/lub uzupełniające poziomy witaminy [...]
[...] głowiźnie i golonce i nóżkach wieprzowych, jakoś tłusta mi wyszła, no i leży w lodówce, jakoś nie mam chęci jeść. Powiedz, ta makrela w galarecie, to jest wędzona? Pamiętam przepis z zaprzyjaźnionego forum na tuńczyka w galarecie, trza by odświeżyć trochę dobrych przepisów. Trza mi wymyślać coś nowego, może i wędzona makrela w galarecie byłaby [...]
[...] mowisz mysle ze nic sie dziac nie powinno, nie wybuchlo mi wiec jest ok Poeiwme wam ze gofry/placki sluzyly i pewnie sluza do dzis'pewnemu' kulturyscie, gdy tylko poznal przepis Jezlei nie posiada ktos gofrownicy jak koledzy wyzej, mozecie sprobowac(ja robilem rowniez w piecyku ktory posiadam i rowniez wychodi, i jest bardziej chrupiace)w [...]
Koksu - wezmą, owszem. Tych którzy nie przenieśli się do rezerwy. Jednak masz wałka bo przyjmowałeś się w innych czasach. Przepis jest przepis a Polska to państwo prawa. Nie Białoruś ani Etiopia. Masz ustawę to MON nie będzie jej łamał. Jest ustawa - służba zawodowa, więc do woja idą tylko Ci którzy chcą służyc. Proste jak drucik kolczasty. Nie [...]
[...] z dodatkiem drobno posiekanych i podsmażonych warzyw (i tam też dorzucam ciecierzycę lub fasolę). Wczoraj zrobiłam chleb z mąki z ciecierzycy, bo po tej ostatniej dyskusji i starych czasach przypomniało mi się, że kiedyś taki robiłam i był super, szczególnie na ciepło. Tylko przepis muszę znaleźć, bo ten co zrobiłam to jednak ma inny smak.
Co powiecie na temat tatara ? na potreningu.pl znalazłem taki przepis: http://potreningu.pl/diety/posilki/579/tatar-z-ogorkiem-kiszonym czy ewentualnie bez żółtka nadaje się na redukcję, jeżeli tak to na który posiłek najlepiej ? Zmieniony przez - Wizzard. w dniu 2013-02-20 12:48:15
Co powiecie na temat tatara ? na potreningu.pl znalazłem taki przepis: http://potreningu.pl/diety/posilki/579/tatar-z-ogorkiem-kiszonym czy ewentualnie bez żółtka nadaje się na redukcję, jeżeli tak to na który posiłek najlepiej ? Zmieniony przez - Wizzard. w dniu 2013-02-20 12:48:15 co do przepisu, po pierwsze mięso siekamy %-) mielone to [...]
ciacho marchewkowe zrobiłam - genialne! ciesze się, ze nie tylko mi smakowało a chałwa inspirowana tym przepisem: http://www.manjulaskitchen.com/2010/12/16/moong-dal-halwa/ 50g fasoli mung, łyżka fruktozy (max 1,5), 2 łyzki cynamonu, migdały. Fasole mocze przez noc w dwóch szklankach wody, miksuje blenderem, wylewam na rozgrzany teflon, dodaje [...]
Witam! Zmieniłem trochę przepis ze strony głównej a ponieważ nie posiadam sandwicha użyłem gofrownicy... i wyszło mi coś takiego:) Mój przepis: -100g płatków owsianych (mielimy je na mąkę) -1 jajko -100g twarogu -mleko -odrobina proszku do pieczenia i trochę cukru waniliowego